Henri Giraud az egy első biodinamikus gazdálkodás Champagne-ban. Céljuk a legtermészetesebb úton, a legfinomabb terroir jegyeket bemutatni. Fő fókuszuk a fenntarthatóság, melyre óriási hangsúlyt fektetnek a növényvédelem és a gyártás szempontjából egyaránt. Kizárólag Premiur Cru és Grand Cru területekről szüretelnek.Esprit Brut Nature egy 80% Pinot Noir és 20% Chardonnay házasításból készülő Champagne, melynek 50%-a Reserve, hordós érlelésű borokból készül. Legalább 2év francia hordós seprőn érlelés segíti a bor komplexitását. Megjelenésben aranyságra színvilág, sűrű buborékozással. Illata rendkívül piros bogyós gyümölcsökkel nyit, mely kiegészül citrusokkal és egy kis licsivel. Ízében tömör, gazdag korty, melyben szépen követi az illatban érzett málna, eper és citrus kombinációját. Lecsengésében vaníliás krémesség kíséri a kortyot. Kiváló választás seafood-okhoz vagy aperitifként.
30 595 huf
(Palack ár)